Obvestila

NUJNA vzdrževalna dela

Spoštovani naročniki,

S strani ponudnika storitev IP televizije in IP telefonije – Softnet smodobli obvestilo, da bodo v noči s četrtka, 27.5. na petek, 28.5. bodo v Trzinu potekala vzdrževalna dela na napajalnem delu. Zaradi tega bodo prekinjene sledeče Read more

Več o tem

Napovedan izpad

Spotšovani naročniki WiFi-Haloze. S strani Elektro Maribor smo dobili naslednje obvestilo o izpadu napajanja z električno energijo. V tem času je predvideno moteno delovanja internetnega dostopa.

Zadeva: Obvestilo o načrtovanem izklopu napajanja z električno energijoZaradi nujnih vzdrževalnih del na Read more

Več o tem

Napovedan izpad 27.01.2021

S strani Elektro maribor smo dobili obvestilo o načrtovanem izklopu napajanja z električno energijo na področju Vodorhram StrajnaZaradi nujnih vzdrževalnih del na elektroenergetskem omrežju bo dne 27.01.2021, od 08:30 do predvidoma 13:00 izklopljeno napajanje z električno energijo za merilno Read more

Več o tem

T-2 – odprta programska shema v januarju 2021

Spoštovani uporabniki storitev WiFi-Haloze.

Glede na težave, ki ste/smo jih imeli v preteklem mesecu iz naslova IP televezije vam sporočamo, da smo s strani T-2 dobili informacijo, da so v znak opravičila naročnikom odprli programske sheme do konca januarja Read more

Več o tem

T-2 Televizija -TEŽAVE

Spoštovani naročniki WiFi-Haloze. Vsem tistim, ki uporabljate storitve T-2 IP Televizije se za nevšečnosti, ki smo/ste jih deležni v zadnjih dneh opravičujemo za nastalo situacijo.

Sicer NI v naši moči, da bi lahko kar koli storili, saj je napaka Read more

Več o tem

Težave na T-2 IP Televiziji

Spoštovani uporabniki. Zaradi težav pri ponudniku televizije T-2 prihaja do motenj v delovanju. S strani T-2 so nas obvestili, da se ukvarjajo z odpravo napake.

Za nevšečnosti se vam opravičujemo.

Vodstvo

Več o tem

Težave na IP Televiziji

Spoštovane uporabnike IP televizije, ki je povezana na ponudnika storitev Softnet obveščamo, da smo bili obveščeni o teževah, ki se odražajo kot prekinitev predvajanja. Tehniki se na strani Softneta ukvarjajo z odpravo napake.

V upanju, da bodo težave čim Read more

Več o tem

Softnet – IPTV – še vedno manjše težave

Žal še vedno prihaja do krajših izpadov in težav na IPTV sistemu, ki je povezan z ponudnikom storitev Softnet za kar se v njihovem imenu opravičujemo. Tehniki se trudijo, da bodo težave kar se da najhitreje odpravili.

Hvala za razumevanje.Podpora

Več o tem

NUJNO OBVESTILO – SOFTNET

Spoštovani uporabniki. Zaradi nadgradnje IPTV sistema povezanega s Softnetom prosimo, da izvedete ponovni zagon STB-jev. To izvedete na način, da STB izklopite iz napajanja, počakate minuto in ga vpklopite.

Po ponovnem vklopu se bo izvedla nadgradnja!

OBVESTILO VELJA SAMO Read more

Več o tem

Moteno delovanje TV – Softnet

Spoštovani uporabniki WiFi-Haloze

S strani ponudnika storitev IP televizije smo dobili sldeče obvestilo:

V prihajajoči noči med ponedeljkom, 19.10.2020 in torkom, 20.10.2020, bomo nadgradili OTT platformo. Iz tega naslova bo danes po 11. onemogočen dostop do obstoječega upravljanja z Read more

Več o tem